2012 m. lapkričio 9 d., penktadienis

Naujos mintys!

 Galėčiau sakyti, kad senokai lankiausi. Nors man dienos eina laabai greitai. Jau keli kontroliniai, savarankiški, apklausos, įskaitos ir jos netikėtai praeina! Nors naujienų nemažai..
  • Turiu akinius.
  • Pradėjau per technologijas viena siuvinėjamą darbelį, kurį žadu užbaigti per savaitgalį ir apdovanoti artimiems. Jo pabaigto nerodysiu, nes manau, kad tie žmonės kurie gaus, pamatys tai, ir liks nenustebinti ;(
  • Darau lėlę, atrodys kaip porcelianinė ♥. Taip pat taps dovana brangiam žmogui, bet nuotrauka - tik po švenčių!
  • Naujos įdėjos, nauji darbai, nauji iššūkiai.
Dar prieš kelias valandas kilusi įdėja - parašyti knygą.. Pati laabai mėgstu skaityti knygas, jaučiu polinkį rašymui, tai manau sugebėčiau :). Nemanau, kad kaip nors kitaip sugebėčiau išgarsėti. Nors montyse norėčiau, kad ta knyga taptų garsiu bestseleriu.. Taip pat yra ir pavadinimas jau! "Juodas džiazas". Būtų smagu, kai bibliotekoje atraščiau knygą kurią parašė Rasa Burkevičiūtė.. Tikėkimės, kad tai neliks vėjais ir kaupsiu mintis, įdėjas, o ką žinosi. :).
  Nuotraukoje šone, matote dažų "pliūpsnį". Darbas ne mano, o vienos šaunios mergaitės, tik fotografija mano. Man laabai patiko tas darbas. Ir negaliu pasakyti kodėl :). 
  Atrodo, daug ką nebeturiu ką sakyti, bet jeigu jau savaitgalis - tai pasilepinsiu ir ryt mestelsiu dar vieną įrašą!
Visų pasiilgau!





Rasa

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą