2012 m. lapkričio 26 d., pirmadienis

"Atsiprašau, neturiu laiko..."

Labas!
 Šio įrašo tema laabai teisinga "atsiprašau, neturiu laiko". Kaip tik artėja didžiosios metų šventės - taip ir atplaukia nelaukti darbai! Dovanos, krūva namų darbų, štai tėvų susirinkimas, nauji kūriniai, nauji koncertai, nauji konkursai.. Ir taip norėčiau, kad paroje būtų ne 24, o 30 valandų..
  Šį šeštadienį kartu su mama vaikščiojau Plungės pagrindine gatve, kurią tiesiog "puošia" parduotuvių vitrinos. Labiausiai sunervino vienas dalykas.. Nors tai gal ir kvaila. Viena drabužių parduotuvė pasiruošusi Kalėdoms! Rudenį! Kai dar net neprasidėjo gruodžio mėnesis. Man atrodo, kad dėl tokių dalykų galėtume visi prarasti tą žiemišką Kalėdų dvasia. O "Maxima" - kur jau! Jau kiekvienam kvailiui aišku, kad pas juos Kalėdos - lapkričio mėnesį :D.
 Rankdarbiams nebeskiriu tiek laiko, kiek norėčiau. Nors dabar artimiesiems dauguma dovanų bus pirktos, o nedarytos. Stengiuosi laikytis IKI frazės "esu praktiškas" :DD.
 Nors jau tuoj žiema, vis dėl to, keliu rudeniškas nuotraukas. Bet nemanau ar kas pasikeis gruodžio pradžioje - abejoju, kad snigs. Greičiausiai kaip ir visuomet - bus apsoliutūs pelkynai. Dar prisimenu, kai buvau maža ir pamačiau, kad Kalėdų rytą nėra sniego vos neapsiverkiau! :D. Nors šiais metais buvo be galo keista švęsti Velykas su sniegu. 
Šiam kartui tiek!
Pasiilgau..
Rasa ;)\







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą